Duguláselhárítás
0-24
24/7 Hívjon bizalommal!
+36-30/735-88-04

Dugulásdoktor
a dugulás specialista

Hívjon minket ha gondja van
a lefolyóval, és mi házhoz megyünk!

 

Mint rengeteg más probléma, a dugulás is igen gyakran megelőzhető lenne, aminek révén a későbbiekben nem merülnének fel problémák.

duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás gyorsanLegtöbbször csak arra ügyelünk, hogy a lefolyóba ne kerüljön hajszál, illetve más szilárd anyag, mert az megrekedve oka lehet egy későbbi problémának.

Arról azonban kevésbé veszünk tudomást, hogy a tömény mosogatószerek, kézmosók és samponok túlzott használata sokkal gyakrabban sorolható az okok közé.

Annak érdekében, hogy a dugulás megelőzhető legyen, felsoroljuk a leggyakoribb okokat előfordulási helyek szerint. Ez nagy segítséget nyújthat a későbbiekben a megelőzéshez.

Beltéri problémák

A beltéri problémák kialakulása nagy százalékban hasonló okok miatt alakul ki, ezért ezeket előfordulási helyek szerint soroljuk fel, így mindenki számára világossá válik, mire kell ügyelni a későbbiekben.

  • duguláselhárítás non-stop, ingyenes kiszállásMosdó, kád, zuhanytálca. A dugulás két alapvető okra vezethető vissza. A lefolyón leengedett hajszálak, valamint a tusfürdők, samponok és szappanok túlzott használata. A megoldás egyszerű, bizonyos időszakonként öntsünk forrásban lévő vizet a lefolyóba. Ez feloldja a csövek belső falán lerakódott szappanmaradványokat, továbbá a szifont olykor tisztítsuk meg a hajszálaktól.
  • WC. A leggyakoribb, hogy valamilyen idegen tárgy a dugulás oka. Olykor egy beleejtett illatosító, törlőkendő, pelenka stb.
  • Mosogató. A mosogatónál előforduló dugulás az egyik leggyakoribb probléma. Ezért régebben a szemcsés súrolószerek voltak felelősek, melyek a csövek belső falán megtapadt zsiradékban megakadtak, felhalmozódtak, majd megakadályozták a víz lefolyását. Napjainkban főként a mosogatógépek tehetők felelőssé, melyek a mosogatószeres forró vizet a lefolyóba ürítik, ahol a forró víz távozik, a zsiradék viszont kicsapódik a cső belső falán.

Dugulás megelőzése beltérben

A legegyszerűbb megelőzési módszer a csövek forró vizes tisztán tartása, ezzel elejét vehetjük a zsírosodásnak vagy a szappanlerakódás felhalmozódásának.

Hetente egyszer öntsünk nagyobb mennyiségű forrásban lévő vizet a lefolyóba. Nem kell attól tartani, hogy a PVC csövek megrongálódnak.

Amikor a dugulás mégis bekövetkezik

duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás non-stopElőfordul, hogy Ön mindent megtesz a dugulás elkerülése érdekében, mégis bekövetkezik.

Ez arra vezethető vissza, hogy az ilyen problémáknak számos oka lehet. Olykor a dugulás gócpontja nem a lakáson belül, hanem a csatornarendszerben keresendő. Ezt okozhatja a rosszul kivitelezett csatornavezeték, csőtörés, illetve gyökérbenövés is.

Amennyiben a dugulás bekövetkezik, ne várjon arra, hogy a probléma magától megoldódik. Sokszor a házi módszerek sem nyújtanak hosszú távú megoldást.

Hívjon minket, és segítünk. Tapasztalt szakembereink az év minden napján, éjjel-nappal hívhatók. A kiszállás Budapesten és környékén díjmentes. Minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk.

Hívjon most, és mi elhárítjuk a problémát: 30-735-8804

duguláselhárítás azonnal, 5.500 Ft-tól, ingyenes kiszállás