Duguláselhárítás
0-24
24/7 Hívjon bizalommal!
+36-30/735-88-04

Dugulásdoktor
a dugulás specialista

Hívjon minket ha gondja van
a lefolyóval, és mi házhoz megyünk!

 

Duguláselhárítás nonstop (0-24)

Várjuk hívását és a lehető legkedvezőbb árakon dolgozunk!

Eldugult a lefolyó, és nem tud vele mit kezdeni? Már mindent kipróbált, és semmi nem segít? Hívja bizalommal szakértő csapatunkat és mi garantáltan megoldjuk problémáját.

Az ország egész területén vállaljuk, kád, mosdókagyló, mosogató, lefolyó, zuhanyzótálca, WC azonnali duguláselhárítását. Budapesten és környékén ingyenes a kiszállás!

Több éves tapasztalat!

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik duguláselhárítással. Vállaljuk panel lakások, társas- vagy családi házak, régi és új építésű lakások, kereskedelmi egységek, irodaházak teljes körű duguláselhárítását.

Nálunk az elsődleges szempont, hogy a legkevesebb károkozással, lehetőleg bontás nélkül történjen a duguláselhárítás. Ehhez megfelelő felszerelés szükséges, amelynek révén lehetséges a gyors, precíz és tiszta munkavégzés.

Megfelelő felszerelésünkkel és szaktudásunkkal ingyenes helyszíni felmérés alkalmával megállapítjuk, hol van a probléma gócpontja, valamint hogy milyen jellegű.

Miért szükséges szakember?

Olykor a probléma hátterében csőtörés áll, ami azonnali beavatkozást igényel. Ezen a problémán a házilagos módszerek nem segíthetnek.

A felmérés alkalmával a kamerás csővizsgálat segítségével egészen pontosan meghatározható a probléma, míg szakember nélkül csupán annyit látunk, hogy nem folyik le a víz.

Legtöbben először házilag próbálják megoldani a duguláselhárítást, ám ha a probléma visszatérő, akkor mindenképpen szakemberre van szükség.

9 érv, amiért érdemes minket választania:

 • Legjobb ár.
 • Gyors és ingyenes kiszállás
 • Precíz és tiszta munkavégzés.
 • Garancia.
 • Nonstop szolgáltatás.
 • Szakgárda.
 • 100 százalékos elégedettség.
 • Biztosítás.
 • Átutalásos fizetési lehetőség.
  Részletekről érdeklődjön telefonon.

Duguláselhárítás árak:

A gyors és szakszerű duguláselhárítás nálunk korrekt áron történik, azonban a duguláselhárítás árát elsősorban az határozza meg, hogy milyen jellegű a probléma, hol helyezkedik el, és mennyire súlyos. Ezekre a tényezőkre már a díjmentes felmérés során fény derül, így nem kell plusz költségektől tartani.

Ajánlatkérés

A pontos árajánlatadás érdekében munkatársunk a megadott elérhetőségek valamelyikén
felveszi Önnel a kapcsolatot.

 
Név:
 
Munkavégzés címe:
 
Milyen fajta épületben történt a dugulás?
 
Egyéb:
 
Telefon:
 
E-mail:
 
Probléma rövid leírása: