Duguláselhárítás
0-24
24/7 Hívjon bizalommal!
+36-30/735-88-04

Dugulásdoktor
a dugulás specialista

Hívjon minket ha gondja van
a lefolyóval, és mi házhoz megyünk!

 

Miért válasszon Minket?

duguláselhárítás non-stop, duguláselhárítás 5.500 Ft-tól, ingyenes kiszállásA dugulások összes lehetséges módját megismertük és kitapasztaltuk a duguláselhárítás leghatékonyabb módszereit. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a technikai újításokat és elsajátítjuk a legújabb duguláselhárítás technikákat. korszerű géppark és szaktudás elhivatottság ez az amiért érdemes minket választani . Tapasztalatunk és precizitásunk alapján az elvégzett munkára bátran vállaljuk a garanciát.

Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Igény szerint általában egy-két órán belül vállalok duguláselhárítást, a késés szinte kizárt! Duguláselhárítás első lépéseként a telefonos megkeresés alkalmával Ön elmondja a tapasztalt problémát, megadja a pontos címet és a többi már a mi dolgunk. Ha nem azonnal szeretné megjavíttatni az eldugult lefolyót, akkor duguláselhárítás a kért időpontban önhöz maximálisan alkalmazkodva történik.

Milyen kérdések merülhetnek fel duguláselhárításnál, amire jó ha tudjuk a választ:

  • duguláselhárítás non-stop, duguláselhárítás 5.500 Ft-tól, ingyenes kiszállásaz épület típusa (panel, társasház, családi ház, vendéglátóhely, stb.)
  • kültéri, vagy beltéri a dugulás
  • mi dugult el (wc, mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, csatorna,
  • esőcsatorna, stb.)
  • feltételezhetően, mitől dugulhatott el a lefolyó vezeték
  • csatornázott vagy emésztős a lefolyórendszer
  • próbálkoztak-e már házilagos megoldással (vegyszer, mechanikus eszköz, stb.)

Nincs olyan dugulás, amivel még ne találkoztak volna szakembereink.
Korszerű duguláselhárító gépeinkkel bontás nélkül szüntetjük meg a dugulást. A dugulás elhárítását Budapest és környékén ingyenes kiszállással végezzük. Ha biztos duguláselhárításra van szüksége Önnek, akkor hívja nyomban a
dugulásdoktort! Készséggel állunk rendelkezésére!

A munka menete:

Duguláselhárítást végző szakember Budapest területén egy, vidéken két órán belül megérkezik. Ezután a rendszer áttekintése és a dugulás helyének meghatározása, majd a megfelelő duguláselhárító gép kiválasztása és üzembe helyezése következik. Gyorsan, tisztán és bontás nélkül, a legmodernebb eszközökkel megszünteti a dugulást,
átmossa a kitisztított csőszakaszt, majd ellenőrzi a hibátlan lefolyást és a tömítettséget.

Duguláselhárítás során esetlegesen keletkezett minimális szennyeződés eltávolítása után, a tiszta és jól működő egységet átadja a megbízónak.

duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás non-stop, duguláselhárítás gyorsanAmennyiben duguláselhárításra van szüksége ne habozzon!
Hívjon megbízható szakembereket, hívjon Minket és Mi garantáljuk, hogy a dugulást elhárítjuk!
Duguláselhárítás gyorsan tisztán korrekt áron
Duguláselhárítás a hét minden napján, bontás nélkül!
Duguláselhárítás akár 2 órán belül hétvégén és ünnepnapokon is non-stop, korrekt áron,
Budapest területén díjmentes kiszállással!
Minőségi garancia az általunk végzett duguláselhárításra!

Duguláselhárítás - 06 30 735-8804