Duguláselhárítás
0-24
24/7 Hívjon bizalommal!
+36-30/735-88-04

Dugulásdoktor
a dugulás specialista

Hívjon minket ha gondja van
a lefolyóval, és mi házhoz megyünk!

 

duguláselhárítás, mosogató dugulás

Mosogató duguláselhárítás

A háziasszonyok rémálma, amikor az edények mosogatása után nem folyik le a víz.

Ebben az esetben nincs más megoldás, mint a mosogató duguláselhárítás elvégzése, akár házilag, akár szakember által. 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a házilag végzett mosogató duguláselhárítás ideig-óráig megoldást nyújt, ám előbb-utóbb szakembert kell hívni. Profi duguláselhárítás képzett szakemberekkel.

Mi gátolhatja meg a víz akadálytalan távozását? Az okok ismeretében a megoldás és a duguláselhárítás megelőzése is könnyebbé válik. Majd egyre ritkábban fordul elő, hogy a mosogató a duguláselhárítás folyamatát igényli. 

A következő tényezők állhatnak a probléma hátterében: 

  • Rendszeres hideg vizes mosogatás. Ez a megoldás azért jelent problémát, mert a hideg vízben lévő zsiradék megtapad a cső belső falán, majd amikor ez a lerakódás felhalmozódik, akkor a víz egyre nehezebben, lassabban folyik le, míg végül nincs más hátra, mint a mosogató duguláselhárítás megoldása.
  • Túl sok mosogatószer használata. Amikor túl tömény és túl nagy mennyiségű mosogatószert használunk, az a csőbe jutva a zsiradékhoz hasonlóan viselkedik. Megtapad a falán, felhalmozódik, majd egy idő után teljes mértékben meggátolja a víz távozását, ami után szintén nincs más megoldás, mint a mosogató duguláselhárítás.
  • Lefolyószűrő folyamatos használata. A lefolyószűrő nagyon jó megoldást jelent abban az esetben, amikor előre tudjuk, hogy darabos szennyeződést kell felfogni, hogy ne jusson be a vezetékbe. Az állandó használatot azonban nem javasoljuk, mert a szűrő lelassítja a folyóvíz távozását, így nem lesz képes a cső belsejének viszonylagos tisztán tartására. Ezek után a cső falán megtapadt szennyeződés igen gyorsan újbóli problémákhoz, a mosogató duguláselhárítás szükségességéhez fog vezetni.
  • Vízzel való takarékoskodás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azokban a háztartásokban a leggyakoribb a mosogató duguláselhárítás szükségessége, ahol kisméretű vízmelegítő áll rendelkezésre a konyhában. Ebből adódóan a háziasszony az edények tisztítása közben takarékoskodik a meleg vízzel, ami óhatatlanul ahhoz vezet, hogy a csövek belsejében felhalmozódik a zsiradék, a mosogatószerek maradványai, valamint az ezekben megtapadt szennyeződések. Ezek után nem kell azon csodálkozni, hogy a mosogató duguláselhárítás folyamatának szükségessége igen gyakori.

Mosogató duguláselhárítás megelőzése

A fent felsorolt okok logikus magyarázatot adnak arra a kérdésre, hogy mit kell tennünk a mosogató duguláselhárítás megelőzése érdekében. 

  • Mosogassunk bőséges meleg vízzel, hogy a duguláselhárítás ne legyen szükséges.
  • Tisztítószerből csak normál mennyiséget használjunk, duguláselhárítás ne legyen szükséges.
  • Lefolyószűrőt csak indokolt esetben tegyünk a lefolyóhoz, duguláselhárítás ne legyen szükséges.
  • Havonta tisztítsuk ki a szifont, duguláselhárítás ne legyen szükséges.
  • Heti rendszerességgel öntsünk forrásban lévő vizet a lefolyóba, duguláselhárítás ne legyen szükséges.

A felsorolt tényezők betartásával a dugulás jó eséllyel megelőzhető. Bár garancia nincs arra, hogy ebben az esetben a mosogató duguláselhárítás szükségességét örökre elfelejthetjük, de jó eséllyel erre a legritkább esetben lesz szükség. 

Amennyiben mégis mosogató duguláselhárítás válik szükségessé…

…akkor hívjon minket! Tapasztalt csapatunk gyorsan, hatékonyan és korrekt áron hárítja el a felmerült problémát, elvégzi a duguláselhárítást. 

Miért minket hívjon duguláselhárítás esetén?

Duguláselhárítás akár 2 órán belül
Duguláselhárítás hétvégén is non-stop
Duguláselhárítás kedvező áron
Duguláselhárítás Budapest területén díjmentes kiszállással
Duguláselhárítás Budapest vonzáskorzetében
Duguláselhárítás precízen és tisztán
Minőségi garancia a duguláselhárításra
Sokéves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén

Telefon: 30-735-8804

 Budapesten és környékén duguláselhárítás esetén a kiszállás díjtalan.

duguláselhárítás, mosogató dugulás elhárítása